Tarımla ilgilenen herkes için en iyi 5 YouTube kanalı

Published by ezgi ışık on

  • ÇİFTÇİ TV

Neden izlemeli: Çiftçilikte, çitçilerin başlarına gelen sorunlar ve bu sorunlara nasıl müdahale ettikleri hakkında bilgi veren bir Youtube kanalıdır. Ayrıca tarımsal gelişmelerle ilgili bilgileri, çiftçinin ağzından duymak ve bu gelişmeleri yakından takip etmek isteyenlerin dikkatini çeken içeriklere sahip bir kanaldır. Hasatlar, meyve ve sebze yetiştiriciliği, hayvancılık hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ekipmanın nasıl kullanılacağına dair birçok iyi derlemeyi görüntülemek için bu kanalı takip edebilirsiniz.

  • AGRO TV

Neden izlemeli: Tarımla ve hayvancılıkla ilgili istatistiksel ve toplumsal bilgilere yer verilen bir kanaldır. Genel olarak tarım üzerine yoğunlaşan kanalda izleyicilerin kendi sorularına yanıt bulacağına eminiz. Fuarlar, kongreler gibi etkinliklere katılarak katılımcılarla kısa röportajlar yaparak katılımcılara izleyicilere kendini anlatma fırsatı sağlıyor.

  • KÖY TV

Neden izlemeli: Tarım ve hayvancılıkla ilgili gerekli bilgiler ulaşabileceğiniz bir Youtube kanalıdır. Ayrıca tarım, hayvancılıkla ilgili fuarlara yer verilmektedir. Bu fuarlara katılım sağlayanlarla tarımla ilgilenen herkesin dikkatini çekebilecek bilgi dolu röportajlara da yer verilmiştir. Ayrıca köylünün sorularına cevap aldığı videoların da izlenmesi gerektiğini düşünüyoruz
  • TARIM TÜRK TV

Neden izlemeli: Geleneksel ve modern tarımla alakalı keyifli söyleşi ve röportajların yer aldığı bir Youtube kanalıdır. Çiftçilerin ağzından sorunlara ve bu sorunların çözümlerine yönelik akıcı videolar içerir. Hayvancılıkla ilgilenenlerin de faydalanabileceği içeriklere sahiptir. Fuarlar, söyleşiler gibi sosyal etkinliklere de katılan kanal tarımla ilgilenenlerin sorunlarını, isteklerini ve tarımdaki olumlu gelişmeleri birinci ağızdan kullanıcıya sunuyor.

  • BEREKET TV

Neden izlemeli: Bu kanaldaki içerik, bilgilendirici videolar ve tarım ve hayvancılıkla uğraşanların tarım hayatını kolaylaştırır. Kanaldaki tarımsal eğitim serisi ile tarımla uğraşanların çiftçilik hayatında yaşadıkları sorunları çözmeye yardımcı olur. Arıcılıkla, hayvancılıkla ilgili içeriklerinde bu konuyla ilgilenen izleyicilere büyük destek olacağını düşünüyoruz.

Bizde Agrovisio olarak tarımla ilgilenen herkesi destekliyor ve takip ediyoruz.

Diğer yazılarımızda görüşmek üzere…

Sosyal medya hesaplarımızdan da bizi takip etmeyi ihmal etmeyin.

Categories: Genel

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *